Кметски избори 2011 – Дряново


Тази есен почти всяко населено място в България ще избира кметове и общински съветници. Дряново не е изключение и на тазгодишните местни избори множество политически формации ще се борят, за да получат доверието на гражданите.

Сред представените възможности за избор на дряновци е гражданска инициатива „Дряново да бъде” под шапката на политическа партия Либерален алианс. Начело с един от най-способните и компетентни хора с отлични качества за управление и мениджмънт стой Емил Попов – кандидат-кмет на инициативата.
Амбициозната визия за развитие и подобряване качеството на живот на Емил Попов в Дряново са му спечелили редица привърженици, които мечтаят да видят възраждане на своя роден град и които се надяват на силни и прозрачни управленски решения в негово лице, както и отговорност и мъдрост за всички граждани от общинските съветници в листата на „Дряново да бъде”.

Самия Емил Попов е родом от Дряново и благодарение на ясните си цели, съвместно с „Дряново да бъде” е успял да привлече в своя екип опитни и доказани експерти в най-различни области от живота и бизнеса. Силната му воля за прозрачност в общинските и кметски решения му прави чест и предлага на дряновци един отличен вариант за бъдещето.

Редица интелектуалци също подкрепиха „Дряново да бъде” и Емил Попов за предстоящите местни избори 2011 в Дряново. Сред тях ще откриете имената, както на изтъкнати бизнесмени и експерти по връзки с обществеността, така и на писатели и поети, носители на културата в нашия живот.

„Дряново да бъде” е категорично за пълна прозрачност при вземането на управленски решения и конкурси на общината. Освен това нескрита амбиция на инициативата, начело с Емил Попов е развитието на туризма, който да донесе печалби за дряновци, както и привличането на инвеститори, които да осигурят работа, а от там и спокоен и достоен живот за гражданите на Дряново. Нека заедно помислим за бъдещето на нашия град, нашите съграждани и близки с помощта на „Дряново да бъде”.